Skip to content

Криптокредит – швидко та технологічно

крипто кредит без застави

крипто кредит без застави

Україна є одним з лідерів у світі по використанню криптовалют. Так, згідно інформації Chainalysis, Україна знаходиться на 6-му місці в світовому рейтингу з використання населенням криптовалюти. Головними причинами таких високих позицій в рейтингу є надійність та конфіденційність розрахунків у крипті, а також слабке регулювання і фактично відсутні  оподаткування та фінмоніторинг.

Криптокредит або кредит в криптовалюті – це процес надання та повернення криптовалютних цінностей кредитором у користування позичальнику на певний строк та під відсоток. Крипто кредит – це швидкий кредит і видається він завжди, як кредит онлайн.

крипто кредит BitCapital

Криптокредит – це послуга, яка наразі надається без участі банків та стандартних українських фінансових компаній. Криптокредитування працює як традиційне кредитування: клієнт отримує певну суму криптовалюти у борг, використовує їх для своїх власних потреб, а потім повертає крипто кредит онлайн разом із відсотками.

Відмінність від звичайного готівкового кредиту полягає в тому, що це саме онлайн кредит і видається цей кредит в криптовалюті на персональний криптогаманець або біржевий рахунок.

Видається криптокредит, як правило, в привʼязаних до фіатних валют стейблкоїнах. Найчастіше це крипто кредит в USDT (Tether). Однак можливим є також отримання кредиту не тільки в USDT, а й в інших поширених криптовалютах – Bitcoin, Ethereum та інші.

Криптокредит як процес базується на інтелектуальних контрактах на блокчейні. Це дозволяє повністю автоматизувати процес отримання та повернення криптокредитних коштів. Позичальник створює запит, зазначаючи необхідні обсяги криптовалюти та терміни її повернення. Після цього інтелектуальний контракт формується автоматично. Інвестори автоматично інвестують у процес кредитування, в результаті чого позичальник отримує кредитні активи. Після закінчення терміну дії кредитуванн позичальник повертає повну суму крипто кредиту з відсотками. Сплачені ним суми крипти автоматично розподіляються між інвесторами.

Існує два варіанти отримання кредиту в криптовалюті:

Криптокредит під заставу криптоактивів

Першим варіантом є крипто кредит під заставу криптоактивів. Він, як правило, видається біржами або криптогаманцями під заставу розміщених там же інших криптовалют. Такий кредит використовуються найчастіше для біржової торгівлі.

крипто кредит онлайнКриптопозики із заставою, тобто забезпеченням, є класичною формою централізованого фінансування. При цьому позичальник дозволяє зарезервувати розраховану суму наявної в нього іншої криптовалюти в якості забезпечення до розумного контракту. І тільки потім він отримує бажану суму крипто кредиту. Якщо умови договору будуть виконані позичальником, надана ним застава розблоковується та повертається. У разі, якщо він своєчасно не поверне отриманий крипто кредит з відсотками, заставлений ним криптоактив конфіскується.

крипто кредит Binance

Тобто Ви може взяти Биткоин в кредит під заставу Етеріума, а потім повернути взятий в займ Биткоин з відсотками та розблокувати Ваш раніше заставлений Етеріум.

Найбільш ефективними в питаннях криптокредитування є добре відомакриптовалютна біржі Binance ⇐, новий європейський лідер біржової криптоторгівлі WhiteBIT ⇐ та мега крута українська криптобіржа Kraken ⇐.

Ці біржі пропонують умови отримання криптопозик з фіксованими або гнучкими умовами. Коли умови криптокредитування є фіксованими згідно контракту, відсоткова ставка, термін повернення, та склад і розмір забезпечення залишаються незмінними протягом усього періоду криптокредитування. У випадку гнучких – нефіксованиу мов видачі крипто кредиту, такі умови змінюються залежно від різних чинників, таких як наприклад коливання криптовалют забезпечення.

крипто кредит від WhiteBitКрипто кредит в USDT з фіксованими умовами є, як правило, найбільш привабливим через стабільність і передбачуваність курсу цієї криптовалюти. Саме так можна точно розрахувати фінансові зобов’язання позичальника. А кредит у криптовалюті з гнучкими умовами більше підходить для людей, які здібні адаптуватись до коливань в ринкових умовах і безперервно контролюють ситуацію.

Безпечний криптокредит є важливою фішкою бірж Binance та WhiteBIT. В розділі позик Binance доступні кредити в десятках криптовалют. На WhiteBIT також можна отримати крипто кредит в USDT (Tether), Bitcoin, Ethereum, Solana та інших криптовалютах.

Щоб отримати криптокредит, необхідно обрати монету, тип кредиту, зазначити необхідну суму криптовалюти для отримання та суму і вид забезпечення. Після погодження з правилами та умовами криптокредитування необхідно натиснути «Почати запозичення» і підтвердити квитанцію про позику.

криптокредит від біржі Kraken

Криптокредит без застави

криптогаманець Trustee Wallet

Другим варіантом є криптокредит без застави, який видається за принципом швидкого кредитування онлайн. Такий кредит видається виключно в стейблкоїнах, тобто це крипто кредит в USDT. 

Щоб отримати крипто кредит онлайн без застави, краще відкрити криптогаманець заздалегідь. Криптогаманці поділяються на кастодіальні (розташовані на віддаленому сервері) та некастодіальні (розташовані на вашому пристрої). Останнівважаються найбільш надійними та поділяються на апаратні та програмні.

З апаратних криптогаманців, на які в тому числі можна отримати крипто кредит, найкращими вважаються Ledger та Trezor.

З програмних – кастодіальний MetaMask ⇐ та некастодіальні криптогаманці Trust Wallet ⇐ і Trustee Wallet ⇐.

Крипто кредит без застави онлайнкриптокредит без застави є формою децентралізованого фінансування, коли позичальник отримує бажаний обсяг криптовалюти за фіксованою процентною ставкою без необхідності надавати будь-яку заставу. Такий криптокредит зазвичай видається ліцензованими не в Україні фінансовими компаніями через українські представництва, які взмозі перевірити платоспроможність позичальника та його кредитну історію. Надання такого крипто кредиту несе значно вищі ризик для інвесторів, тому сума та термін використання запозичень зазвичай значно менші порівняно із заставою.

Відсутність вимоги надання застави спрощує процес отримання крипто кредиту і зменшує кількість формальностей. На першому етапі відбувається проста реєстрація в особистому кабінеті. Далі подається заявка  і після її погодження позичальником обирається тариф.  Потім в цьому ж кабінеті створюється криптогаманець або  вводиться вже існуючий. Це загалом займає декілька хвилин. Одразу після підписання контракту позичальник миттєво отримує крипто кредит в USDT на свій гаманець.

Для українських позичальників швидко та безпечно взяти криптокредит без застави онлайн можливо, зокрема, через сервіс компанії BitCapital. BitCapital є лідером ринку і першою компанією, яка реально видає крипто кредити в USDT.

крипто кредит без застави BitCapital

Розмір кредиту від BitCapital складає від 100 до 1500 USDT.

Строк повернення може бути від 5 до 30 днів.

Відсоткова ставка починається від 0,01% на день для першого кредиту.

Кошти кредиту надходять на криптовалютний гаманець  в USDT.

Вибір для кредитування саме USDT обумовлений стабільністю цієї криптовалюти. USDT (Tether) є стейблкоїном, курс якого фактично привʼязаний до курсу долару США. Така привʼязка забезпечує стійку вартість і низький ризик коливання його курсу. Коли позичальник отримує крипто кредит в USDT, він може бути впевнений в тому, що його вартість отриманого ним криптоактиву залишиться стабільною протягом всього періоду погашення криптокредиту. Такі умови дозволяють клієнтам компанії BitCapital ефективно управляти своїми фінансами, планувати та повністю контролювати свої витрати.

Підсумок

Отримання криптокредиту дозволяє уникнути привʼязки до традиційної банківської системи з її надмірним державним регулюванням та контролем. Така опція є особливо корисною для позичальників, які не довіряють банківській системі або мають обмеження щодо доступу до офіційних банківських послуг. Користуючись крипто кредитами, зокрема в USDT, позичальники отримують конфіденційність та приватність.

криптокредит онлайн без застави

Криптокредит без застави є сучасною альтернативою банківськимпкредитним продуктам та кредитним продуктам мікрофінансових організацій. Позичальники мають можливості безпечно отримати кредитні криптокошти і їм не потрібно продавати власні криптовалютні активи. Відсутність посередників в процесі криптокредитування значно знижує його вартість та прискорює процес отримання коштів.